google.com, pub-3436350898413511, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Bankaların eft saatleri

Bankaların eft saatleri




Alternatif bank 2016 eft saatlerini bilmeniz eft kanalıyla para transferlerinizin zamanında gerçekleşmesi, bir sonraki güne kalmaması açısından örutubet taşımaktadır.
A bank 2016 eft başlangıç saati 08:00 ve a bank 2016 eft bitiş saati 17:00 saatleri olarak belirlenmiştir. Bu saatler içinde gerçekleştireceğiniz eft işleminiz cevabında para transferiniz aynı saatler içerisinde sonuçlanacaktır. Bu saatler dışında yapacağınız eft işlemlerinde ise gönderiminiz yaptığınız para bir sonraki gün banka mesai saati başlangıcı itibariyle karşı taraf, alıcı banka hesabına geçmiş olacaktır.Cuma günleri eft saatleri dışında yapacağınız eft işlemi ise sadece takip eden haftanın ilk banka mesai günü ve saatinde alıcı hesabında görünecektir.

Akbank eft 
Akbank eft başlangıç saati 09:00, akbank eft bitiş saati akşam 17:00 olarak belirlenmiştir. Bu saat aralığında gerçekleştireceğiniz eft işlemleriniz cevabında para transferiniz karşı tarafın hesabına aynı gün içinde gerçekleşecektir. 

Albaraka türk 
Albaraka türk eft saati, sabah 09.00'da başlıyor.Albaraka türk eft işlemlerinizi şubelerden, mobil bankacılık yada internet bankacılığı üzerinden saat 09.00'dan sonrasında rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Albaraka türk hesabınızdan talep eder herhangi bir bankadaki hesaba yada isme, dilerseniz de kendi hesabınıza hızlı ve rahat bir şekilde eft yapabilirsiniz.
Albaraka türk katılım bankası hafta içi her gün para transferi yapma olanakı tanıdığı müşterilerinin memnuniyetini çoğaltmak için eft saatlerinin bitiş zamanını da uzattı. Artık albaraka türk eft işlemlerinizi akşam 17.15'e kadar yapabilme olanakına sahipsiniz. Ama bankanın işlem yoğunluğunu göz önünde bulundurarak, albaraka türk eft saati bitişinden daha önce işlemlerinizi tamamlamanızı öneririz.

Anadolubank 
Anadolubank eft açılış saatleri bazı bankalara nazaran daha erken başlıyor. Anadolubank müşterileri saat 08.00 itibariyle para transferi yapabilme imkanına haiz oluyor. Banka müşterilerinin bu avantajı saat 17.00'ye kadar devam etmektedir. üstelik anadolubank eft saati içinde yapabileceğiniz işlemler çok kısa müddette tamamlanmaktadır.
Anadolubank eft işlemleri genellikle 5 ila 10 dakika içinde tamamlanmaktadır. Sadece bankalar.Org olarak banka müşterilerine tavsiyemiz, alakalı bankanın muamele yoğunluğunun olabileceğini varsayarak anadolubank eft muamele süresinin uzayabileceğini hatırlamanızdır.

Bankasya 
Bankasya 2015 eft başlangıç saati 08:30’dur.  Bankasya eft bitiş saati ise bireysel yahut ticari kullanıcılar için eft işleminizi hangi kanaldan yapacağınıza bakılırsa değişkenlik göstermektedir. Buna gore; bankasya şube bankacılığı eft bitiş saati 17:25’dir.
Bankasya bireysel kullanıcılar eft saatleri: bankasya internet bankacılığı eft bitiş saati 16:45  ve bankasya  telefon bankacılığı eft bitiş saati 16:45 
Bankasya ticari kullanıcılar eft saatleri : bankasya web bankacılığı eft  bitiş saati 16:00  ve  bankasya telefon bankacılığı eft bitiş saati 16:00’dır.
Bankasya mobil bankacılık eft bitiş saati 16:45  ve  kayıtlı kullanıcılar için bankasya atm eft bitiş saati 16:45’dir.

Denizbank 2016 eft saatleriiçin belirlenen saat aralığı; denizbank eft başlangıç saati 08:00 ve denizbank eft bitiş saati 16:30 olarak tespit edilmiştir. Denizbank hesabınızdan farklı bir banka hesabınıza yapacağınız para transferi ( eft ) işleminizde bu saatler efsunk örutubet taşımaktadır. Denizbank hesabınızdan 16:30 dan sonra gerçekleştireceğiniz eft işleminiz sonucu paranız bir sonraki günün mesai saatinin başlangıcıyla beraber karşı taraf banka hesabına geçiyor. Cuma günleri ise bu saat aralığı daha bir örutubet taşıyor. çünkü cuma günü saat 16:30’dan sonrasında yapacağınız eft işleminiz haftasonunun dinlence olması sebebiyle iki gün sonraya şu demek oluyor ki pazartesi gününe sarkıyor.

Finansbank 2015 eft saatleri, finansbank hesabınızdan farklı bir banka hesabına yapacağınız para transferinizin ( eft ) karşı taraf hesabına zamanında geçmesi açısından önem taşımaktadır. Finansbank eft başlangıç saati 09:00 ve finansbank 2015 eft bitiş saati 17:15 olarak belirlenmiştir.

Garanti bankası 
Güvence bankası 2015 eft saati09:00 vegaranti bankası 2015 eft bitiş saati 17:15’tir.  Bu saatler arasında yapacağınız bir eft işlemi sonucunda yatırmış olduğunuz para karşı tarafın banka hesabına aynı gün geçiyor. Garanti bankası hesabınızı kullanarak 17:15’den sonra gerçekleştireceğiniz bir eft işlemi ise diğer bankalarda olduğu şeklinde bir sonraki gün neticelanıyor. Cuma günü 17:15’den sonra gerçekleştireceğiniz eft işleminiz ise hafta sonunu takip eden ilk mesai gününde neticelanacaktır.

Garanti bankası eft işlem süresiyaklaşık 5 dakika ile 10 dakika arasında neticelanıyor. Ama bankanın işlem yoğunluğunun arttığı saatlerde bu süre 30 dakikaya kadar çıkabiliyor. Bundan dolayı garanti bankası eft işlemleriiçinbankanın kesafet saatlerini de göz önünde bulundurmanızı öneriyoruz.
Halk bankası 2016 eft saatleriiçin belirlenen saat aralığı; halkbankası eft başlangıç saati 08:00 ve halkbankası eft bitiş saati 16:30 olarak belirlenmiştir. Halkbankası hesabınızdan farklı bir banka hesabınıza yapacağınız para transferi ( eft ) işleminizde bu saatleri dikkate almanız para transferinizin zamanında gerçekleşmesi açısından önem taşıyor. çünkü 16:30 dan sonra gerçekleştireceğiniz eft işleminiz kararı paranız bir sonraki günün mesai saatinin başlangıcıyla birlikte karşı taraf banka hesabına geçiyor. Cuma günleri ise bu saat aralığı daha bir önem taşıyor. çünkü cuma günü saat 16:30’dan sonrasında yapacağınız eft işleminiz haftasonunun tatil olması sebebiyle iki gün sonraya şu demek oluyor ki pazartesi gününe sarkıyor.

Hsbc 2015 eft saatleri; bankanın çalıştığı her gün hsbc 2015 eft başlangıç saati 09:00 ve  hsbc 2015 eft bitiş saati 17:00 saatleri arasını kapsamaktadır.  Eft işleminizi bu saatler arasında oluşturmaya özen göstermelisiniz. Hsbc eft saatleri içinde gerçekleştireceğiniz eft işleminiz sonucu paranız aynı saatler içinde karşı taraf, alıcı banka hesabına geçecektir. Saat 17:00’den sonrasında gerçekleştireceğiniz eft işleminiz ise sadece bir sonraki gün sonuçlanacaktır. Bir başka deyişle 17:00’den sonrasında yapacağınız eft işleminde para ancak diğer gün mesai saati başlangıcı itibariyle karşı taraf hesabında görünecektir. Cuma günü eft saati dışında ( 17.00’den sonrasında ) yapacağınız eft işlemi cevabında ise, hafta sonu tatili nedeniyle, para sadece takip eden haftanın ilk iş gününde karşı taraf hesabına geçecektir.

Ing bank 2016 eft başlangıç saati 08:30
Ing bank 2016 eft bitiş saati 17:15
Ing bank hesabınız üzerinden bu saat aralıklarında yapacağınız bir eft işlemi cevabında geçirme ettiğiniz para karşı taraf alıcı hesabına 5 – 10 dakika içerisinde geçecektir. Unutmayınız ki banka yoğunluğuna bakılırsa bu süre 30 dakikaya kadar da çıkabilmektedir. Eft işleminizi eft saat aralığı haricinde ( örneğin 18:00 ) yaptığınız takdirde ise para karşı taraf alıcı hesabına sadece bir sonraki gün mesai saatini takiben geçecektir. Cuma günleri eft saat aralığı dışında gerçekleştireceğiniz bir eft işlemi sonucunda ise işleminiz sadece iki gün sonrasında doğrusu diğer haftanın ilk mesai gününde karşı taraf hesabında görünecektir.

Kuveyt türk katılım bankası müşterileri, başka bir bankanın hesabına yada isme para transferi yapabilme olanakına sahiptir. Peki kuveyt türk eft açılış saati nelerdir?Kuveyt türk eft işlem süresi ne kadar süre gelir? Saat kaça kadar eft yapılabilir?
Kuveyt türk eft muamele saatleri 09.00-17.20 aralığındadır. Bu zaman diliminde bankanın şubelerini veya web şubesini kullanarak kuveyt türk eft işlemlerini hızlı, güvenli ve kolay bir halde gerçekleştirebilirsiniz. Kuveyt türk eft muamele süresi genellikle 5 veya 10 dakikadır. Fakat transferi gerçekleştirdiğiniz gün ve saate bağlı olarak işlemlerinizin gerçekleşme süresi 30 dakikayı bulabilir.

şekerbank 
şekerbank online eft saatleri, hafta sonları hariç 09.00-17.15'dir. Kendi bankanız ile farklı bir kurumun hesabı içinde para alışverişi yapmak için şekerbank eft saati içinde olmanız önemlidir. Bu saat aralığı dışında meydana getirilen eft işlemleri ertesi güne kalmaktadır.
Yapı kredi 
Yapıkredi eft başlangıç saati 09:00olarak belirlenmiştir. Yapı kredi 2016 eft bitiş saatiise 16:45’dir. Yapı kredi bankasından bu saatler arasında yapacağınız eft kanalıyla para transferi işleminde paranız yine bu saatler içinde karşı taraf banka hesabına ulaşacaktır. Ek olarak yapı kredi bankası eft bitiş saatini kaçıran müşterileri geç eft yapma olanağı da sağlamaktadır.

önemli not:yapı kredi geç eft işlemi yalnızca yapı krediinternet bankacılığı vesilesiyle yapılacak olan eft ler için geçerlidir

Yapı kredi 

Yapı kredi bankası geç eft saati banka tarafınca 17:20olarak belirlenmiştir. Bu saate kadar yapacağınız eft işlemleriniz yeniden aynı gün içerisinde neticelanacaktır. Ihmal etmeyin geç eft ile düzgüsel eft içinde ücret farkı vardır. Diğer bankalarda olduğu benzer biçimde yapı kredi bankası’nda da geç eft için direktifınız için normal eft’ye oranla daha çok ücret ödemeniz gerekmektedir. Bundan dolayı eft işleminizi geç saatlere bırakmamanızı öneriyoruz

Vakıfbank 
Vakıfbank 2016 eft başlangıç saati 09:00  vevakıfbank 2016 eft bitiş saati 16:30olarak belirlenmiştir.Vakıfbank’tanbu saatler içinde yapmış olduğunız eft işlemi sonucunda gönderdiğiniz para aynı gün aynı saat içerisinde karşı taraf hesabına geçecektir. Saat 16:30’dan sonrasında gerçekleştireceğiniz eft işlemi sonucunda ise göndermiş olduğunuz para karşı taraf hesabına bir sonraki gün geçecektir. öteki bankalarda olduğu şeklinde vakıfbank’ta da cuma günü 16.30’dan sonrasında gerçekleştireceğiniz eft işlemi hafta sonunu takip eden ilk iş gününde neticelanacak, kısaca transfer ettiğiniz para pazartesi günü karşı taraf hesabına geçecektir.

Iş bankası 
Iş bankası 2015 eft saatleri; mesai günleri her gün 09:00 ile 17:00 arasında gerçekleşmektedir. Bu saatler içinde yapmış olduğunız eft işlemi cevabında gönderdiğiniz para aynı gün karşı taraf hesabına geçecektir. Saat 17:00’dan sonra gerçekleştireceğiniz eft işlemi sonucunda ise göndermiş olduğunuz para karşı taraf hesabına bir sonraki gün geçecektir. Iş bankası eft kaçta sona eriyor sorusunun cevabıda böylece verilmiş olmaktadır. Iş bankasının herhangi bir nedenden dolayı uçurumım gün tatil olduğu durumlarda ise eft saati 09:00‘da başlayıp 11:45’de son bulmaktadır. Dolayısıyla bu saatler arasında gerçekleştireceğiniz eft işleminiz yeniden bu gün içinde neticelanırken bu saatler dışında yapacağınız eft işleminiz sonucunda para karşı taraf hesabına bir sonraki ilk mesai günü aktarılacaktır. 


Teb bank
Teb eft başlangıç saati 09:00 ve teb 2015 eft bitiş saati 17:15 olarak belirlenmiştir. Bu saatler dahilinde teb hesabınızdan gerçekleştireceğiniz eft işleminiz kararı para transferiniz aynı gün ve saatlerde karşı taraf, alıcı hesabına geçecektir. Eft bitiş saati olan 17:15’den sonra gerçekleştireceğiniz eft ise bir sonraki gün mesai saatinin başlamasıyla birlikte karşı taraf hesabına geçecektir. Cuma günü saat 17:15’den sonra yapacağınız eft işlemi ise hafta sonu tatili nedeniyle öteki haftanın ilk mesai günü karşı taraf banka hesabına geçmiş olacaktır.


Tarım bankasi
Tarım bankası 2015 eft saatleri, tarım bankası hesabınızdan farklı bir banka hesabına yapacağınız para transferinizin ( eft ) karşı taraf hesabına vakitında geçmesi açısından önem taşımaktadır. Ziraat bankası eft başlangıç saati 08:30 ve ziraat bankası 2015 eft bitiş saati 17:00 olarak belirlenmiştir. Ziraat bankası eft saatleri içinde tarım bankası  hesabınızdan gerçekleştireceğiniz eft işleminiz sonucu paranız aynı gün ve saatlerde karşı taraf, alıcı hesabına aktarılacaktır. Ziraat bankası eft bitiş saati olan 17:00’dan sonra gerçekleştireceğiniz eft ise bir sonraki gün mesai saatinin başlamasıyla beraber karşı taraf hesabına geçecektir. Tarım bankası hesabınızdan cuma günü saat 17:00’den sonrasında yapacağınız eft işlemi ise hafta sonu tatili nedeniyle diğer haftanın ilk mesai günü karşı taraf banka hesabına geçmiş olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder