google.com, pub-3436350898413511, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Hsbc internet şubesi şifresi nasıl alınır?

Hsbc internet şubesi şifresi nasıl alınır?




Hsbc internet bankacılığını kullanabilmeniz için şifre alma işleminin nasıl gerçekleştiğini bu makaleden öğrenebilirsiniz.

Web şubesi hayatımızdaki finansal işlemleri fazlaca kolaylaştırdı. Banka hesabını kontrol etmek için şubeye gitmek, ödemeleri yapabilmek için atm'ye gitmek, kredi müracaat için şubelerde saatlerce sıra beklemek oldukca vaktimizi alıyordu. şubesiz bankacılık sayesinde bu işlemleri istediğimiz yerden yapabilir hale geldik. Hsbc bank web şubesine iyi mi kayıt olacağınızı ve kayıt esnasında lüzumlu bilgileri adım adım sizlerle paylaştık. Bu adımları takip ederek kolayca internet şubesine kayıt olabilir, platformu rahatlıkla kullanabilir ve işlemlerinizi anında gerçekleştirebilirsiniz.
Hsbc internet şubesine kayit olmak
Hsbc bank hesabınız olsa dahi web şubesine kayıt olmadan direkt kullanamıyorsunuz. öncelikle web şubesine kayıt yapmış oldurmak için size en yakın hsbc bank şubesine gitmeniz gerekiyor. Kimliğinizi ve banka kartınızı yetkililere vererek hesabınızın internet şubesine açık hale getirilmesini istiyorsunuz. Lüzumlu işlemler sırasında tarafınızdan cep telefonu numaranız da istenecektir. Lütfen numaranızı doğru verdiğinizden emin olun. çünkü şifre işlemleriniz sonrası güvenilirğiniz için sizinle bu numaradan mesajşime geçilecek.
Web şubesine giriş için son bir adım kaldı: şifre belirlemek. Internet ağı üzerinden isminiza işlemlerin yürütülebilmesi için şifreniz olması gerekmektedir. Hsbc bank internet adresine girdikten sonra bireysel bankacılık kısmınden şifre belirlemeye başlayabilirsiniz. Bunun için öncelikle anında şifre bölümüne tıklayınız.
Oluşturulan pencerede tarafınıza yöneltilen soruları doğru bir şekilde cevaplayınız. Sonra kartınızın son 6 hanesini, son kullanma tarihini ve telefon numaranızı yazarak tamam bölümüne tıklayınız. Sayfanın yönlendirmesi ile sırasıyla istenilen detayları de yazarak devam ediniz. Bilgilerinizin doğru olduğu için emin olmalısınız. çünkü şifreniz doğum tarihiniz olarak tanımlanacak ve cep telefonunuza bir şifre alacaksınız. Bu şifreyi 7 dakika içinde ilgili alana girmeniz gerekmektedir. Bilgileriniz kontrol edildikten sonra bankanın internet sitesi üzerinden giriş yapabilirsiniz.
Hsbc bank internet şubesi giriş şifremi unuttum
Web sitesi üzerinden anında şifre bölümünden yararlanabilirsiniz. Telefon bankacılığı ile yardım almak için 0850 211 0 111 numarasını arayabilirsiniz. Ancak telefon bankacılığından tüm işlemlerinizi yapmak isterseniz size en yakın hsbc bank şubesine veya bankamatiğe giderek telefon şube şifresi almanız gerekmektedir.
Internet sitesi üzerinden şifre işlemlerinizi tamamlamak dilerseniz anında şifre kısmına tıklayınız. Istenilen detayları girerek tamam tuşuna basınız. Bilgileriniz kontrol edildikten sonra cep telefonunuza yeni bir şifre iletilecektir. Bu şifreyi alakalı alana yazarak kullanıcı kodu ve şifre adımlarını tamamlayabilirsiniz. 
Yukarıda yer alan bilgilere ilave olarak şubesiz bankacılık üzerinden tüm işlemlerini yapabilmek için mobil güvenli anahtar veya güvenli anahtar olması gerekmektedir. Esasen hsbc bank internet şubesi kullanıcısı iseniz bankanın sitesinde ana sayfa üzerinde yer edinen bireysel bankacılık kısmınden giriş yapabilirsiniz. Hsbc bank bireysel internet bankacılığına giriş yapmak için sadece kartınızın son 6 hanesine ve şifrenize ihtiyaç duyulmaktadır. Dilerseniz demo seçeneğini tıklayarak görüntüleme işlemi de yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder